OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2015. július 4., szombat 15:11

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2015. július 4., szombat (OS) - Ez most nem csak Görögországról, ez egész Európáról szó - Az, ami jelenleg az EU vezetése és Görögország között zajlik, az EU-t alapjaiban rengeti meg. Ezért az LMP csatlakozik az Európai Zöld Párt aláírásgyűjtési kezdeményezéshez, ami felszólítja az EU vezetését és a tagállamok kormányfőit, hogy jussanak igazságos egyezségre a görög kormánnyal és a valós közgazdasági ésszerűséget válasszák egy kimerült ideológia helyett.

    Az EU vezetése a neoliberális ideológia által vezérelt megszorítási politikát követelte Görögországtól, ami láthatóan csak mélyíteni tudta a görög adósságválságot. Ez az ideológia Európa-szerte nélkülözést és kilátástalanságot okozott, ezért követeljük az EU vezetésétől, hogy Görögországban az igazságosságot válassza és egyezzen meg a görög a Kormánnyal.


LMP Sajtó
    Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.