2019. március 23. szombat

2015. július 14., kedd 09:45

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. július 14., kedd (OS) - Néhány igaz gondolat az ózdi lakásrendelethez

Ózd új vezetése egyszerűen csak dolgozott és a jövőben is dolgozni kíván. Tartja magát ahhoz a mondáshoz, hogy egyetlen út sem elég hosszú, ha annak végén megtalálod azt, amit kerestél. Azt viszont sajnálatosnak tartjuk, hogy a közvélemény-kutatások rendszerében alig észrevehető, magukat pártként tituláló szervezetek a vonatkozó híreket vagy nem olvassák el, vagy elolvassák, de nem értik meg, vagy elolvassák, de úgy tesznek, mint akik nem értik. A választók szempontjából egyik változat sem jó!

Janiczak Dávid, Ózd polgármestere

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom