OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2015. július 28., kedd 11:23

A Magyar Lapkiadók Egyesületének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. július 28., kedd (OS) - Nagy presztízsű nemzetközi médiakonferenciát hoz Budapestre a Magyar Lapkiadók Egyesülete, hatalmas régiós kedvezménnyel. Idén Budapest ad otthont a nemzetközi média szakma rangos eseményének, az International News Media Association (INMA) - European News Media Conference programsorozatának 2015. októberében. Az INMA konferenciáinak első számú ismertető jegye, hogy rendkívül gyakorlatorientált, a vállalati gyakorlatba azonnal beépíthető, kipróbált projekteken alapuló tudást közvetít a résztvevők számára.

    Erre az eseményre a Magyar Lapkiadók Egyesülete, mint a konferencia budapesti házigazdája minden meghatározó európai médiavállalat, médiakutatócég, reklámügynökség és hirdetéspiaci szereplő képviselőjét, közel 300 döntéshozót vár, hogy a médiát érintő legégetőbb kérdésekben osszák meg tapasztalataikat. Az előadók sorát a világ legnevesebb médiacégeinek szakértői színesítik, a programsorozatban képviselteti magát többek között a Stanford Egyetem Hasso Plattner Design Intézete, ismertebb nevén a D-School, a Toronto Star, az Axel Springer, az Archant, a RAM, a VICE és a Prezi.
    Kiadó: Magyar Lapkiadók Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.