OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2015. július 29., szerda 15:33

A Budai Nagy Antal Gimnázium szülői szervezetének közleménye (2. rész)
    A szülői szervezet felháborítónak tartja, hogy a KLIK munkáltatóként nem tesz azonnali lépéseket akkor, amikor saját bevallása szerint is megállapította, hogy Manolovitsné plagizált. Elfogadhatatlannak tartja, hogy ma Magyarországon egy gimnáziumi intézményfenntartó úgy söpri le a jogsértés tényét, hogy a pályázó nyilatkozatára hivatkozik, miszerint "sajátjának tartja"a pályázatát. Holott, más szellemi termékének "sajátjaként" történő elismerése szintén a plágium fogalmát jelenti.
A szülői szervezet megengedhetetlennek tartja, hogy Manolovitsné Erdőközi Orsolya ilyen erkölcsi botránnyal a Gimnázium iskolaközösségét vezesse. Ismételten felszólítják Manolovitsnét: LÉPJEN VISSZA, még a tanév kezdete előtt!

    A KLIK Elnökétől pedig arra várnak választ a szülők, milyen iránymutatást javasol a Gimnázium diákjai számára akkor, amikor a KLIK válasza alapján köztudottá és bizonyítottá vált a diákok teljes körében, hogy kinevezett intézményvezetőjük a saját pályamunkáját sem tudta sajátjaként előállítani?

A Budai Nagy Antal Gimnázium szülői szervezete


    Budapest, 2015. július 29.

        
-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.