OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2015. július 29., szerda 17:32

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. július 29., szerda (OS) - Reagálás Kovács Zoltán kormányszóvivő nyilatkozatára

    A kormányszóvivő kormányülést követő nyilatkozata után ma már az a kérdés, hogy a Fidesz-kormány szándékosan okozta a jelenlegi káoszt, vagy teljesen alkalmatlan a kormányzásra?

Január óta tudja a kormány, hogy a Magyarországra érkező menekültek száma a korábbiak sokszorosa, mindeddig azonban semmit nem tett a probléma megoldása érdekében. Elfogadhatatlan, hogy újabb hónapokat szánnak a következő kormánydöntés meghozatalára.

A Nyugati pályaudvarról fertőzésgyanúval kórházba szállított 56 menekült esete tünet. Tünete annak, hogy a felelőtlen Fidesz-kormány közvetlenül veszélyezteti a magyar emberek biztonságát. Miközben saját jelentései szerint is naponta ezrével érkeznek hazánkba a menekültek, kormányzás helyett egészen eddig csak kampányoltak.

Az MSZP menekültügyi hatóságokat megerősítő 22 milliárdos költségvetési módosító javaslata több mint 1 hónapja az Országgyűlés előtt van, a kormány mégsem cselekedett. Így ma tízezrek bolyonganak céltalanul, ellátatlanul és egészségügyi szűrés nélkül az országban.

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.