OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2015. augusztus 1., szombat 13:55

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. augusztus 1., szombat (OS) - A Fidesz elkötelezett a természetvédelem mellett - Reagálás V. Németh Zsolt sajtótájékoztatójára

    Baloldali híresztelésekkel ellentétben nemhogy csökkennek a természetvédelemre szánt források, de a következő uniós ciklus forrásai soha nem látott fejlesztéseket tesznek lehetővé.

Az elmúlt években minden eddiginél több pénzt fordított a kormány az ország környezeti állapotának javítására. Ennek köszönhetően több száz természetvédelmi és turisztikai célú beruházás valósult meg.

A nemzeti parkok védelmére kiemelt figyelmet fordítunk, hiszen amellett, hogy megőrzik természeti értékeinket a hazai turizmusban is kiemelt szerepük van: izgalmas élményeket, családi programokat kínálnak. A nemzeti parkok a fejlesztéseknek köszönhetően egyre több látogatót vonzanak, látogatottságuk évek óta rekordokat döntöget.

A Nemzeti Parki Termék védjeggyel támogatjuk azokat a kistermelőket és kisvállalkozókat, akik a helyi alapanyagok felhasználásával, a hagyományoknak megfelelően gazdálkodnak és hozzájárulnak a helyi gazdaság fejlődéséhez.

A Fidesz továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy a természeti értékeinket megvédje, 2020-ig több mint 1100 milliárd forint jut majd  környezet- és természetvédelmi beruházásokra.
    Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.