OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2015. augusztus 3., hétfő 19:34

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye
    Budapest, 2015. augusztus 3., hétfő (OS) - A Parlamentben köszöntötték a sikeresen lezajlott Europa Cantat fesztivál szervezőit. A negyvennyolc ország 4200 aktív résztvevőjével lezajlott, XIX. Europa Cantat nemzetközi kórusfesztivált Magyarország kormánya 160 millió forinttal támogatta.

    Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár köszönetet mondott a fesztivál sikeres megszervezéséért és lebonyolításáért az Európai Kórusszövetségnek, a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetségének (KÓTA), valamint Pécs városának.

A nemzetközi és a magyar kórusszövetség vezetői megköszönték a kormány hathatós pénzügyi és erkölcsi támogatását, amely nélkül nem valósulhatott volna meg Európa legsokszínűbb kórusfesztiválja.

    Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.