OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2015. augusztus 4., kedd 13:34

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2015. augusztus 4., kedd (OS) -

    DK: A kormány a saját hazugságaiba is belezavarodik a határzárat illetően


Tuzson Bence, a Fidesz-frakció szóvivője mai sajtótájékoztatóján a magyar-szerb határon épülő vasfüggöny költségeit firtató kérdésre azt válaszolta, hogy "a határzár építésének közvetlen költsége 3 milliárd 65 millió forint". A kormánypártban eszerint látványosan elveszítették a fonalat az aktuális hazugságokat illetően. Egy hét sem telt el azóta, hogy Kovács Zoltán kormányszóvivő bejelentette: a kormány 22 milliárd forinttal egészíti ki a vasfüggöny költségeire szánt 6,5 milliárdot, így arra már 29 milliárd forint van elkülönítve.

A Demokratikus Koalíció szerint ezentúl nem ártana, ha a fideszes politikusok reggelente egyeztetnének egymással arról, hogy mit fognak aznap az ország szemébe hazudni, a 30 milliárdosból egy hét alatt 3 milliárdossá váló határzár ugyanis még az Orbán-kormánytól is szokatlanul nevetséges hazugság.


Nagy-Huszein Tibor
alelnök DK
    Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.