OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2015. augusztus 29., szombat 14:36

Az AQUILA Párt közleménye (3. rész)
    Budapest, 2015. augusztus 29., szombat (OS) -

    - és elterjedt... -, hogy ha 1000-en támadnak, akkor a rendőrség meghátrál, és győznek, már kész is, akár le is rohanhatnak minket. Hol van az országunk védelme? Nem lehet ezt megengedni! Kis "dádától" nem fognak megijedni a migránsok, ettől sokkal nagyobb öntudattal vannak... , hogy ennek mi az oka, arra csak feltételezéseink vannak.
5.   Míg a fentieket - s reméljük, napokon belül megteszik - nem végzik el, addig követeljük: hogy  szüntessék be a regisztrációt! Érdekes kettő EU-s országnak semmi baja, hogy nem teszi, csak mi "parázunk"? Minek? Kettő országon is keresztül jöttek, s nem regisztrálják őket, csak mi, még hajkurászzuk is őket, micsoda badarság ez! Ezzel kitéve magunkat annak is, hogy majd ide visszaküldik, mert itt regisztráltak.
6.   Ha valós menekültről van szó, valószínűsíthetően nem ide akar jönni! A határon pl. Horgosnál fel kell ültetni a buszra - ahogyan a szerbek is teszik - kiszállás nélkül ki kell tenni az osztrák határon, menjenek. Az EU nem tesz semmit, tessék, oldják meg! Vigyék ők is a németekig, hiszen ők mondják, befogadják: ime itt vannak! Ezzel az embercsempészetet is "kilőttük", meg a koszt is, meg az igazi menekültek sok-sok megalázását és kirablását is; mint pl. a határon egy Eurót 200 Ft –ra váltanak át stb.! Nos, ez lenne a szemforgatás nélküli humánus tett! Ezzel megszűnne a kosz, a termények letarolása, és gyermekeink nyugodtan mehetnek tömegközlekedéssel is iskolába stb.

A fentiek átgondolását és megvalósítását követeli az AQP.

    Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.