OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2015. augusztus 31., hétfő 18:20

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2015. augusztus 31., hétfő (OS) - DK: 500 gyerek beiskolázásában segédkeztünk

    Kezdődik az új tanév, sok családnak pedig nagy gondot okoz a gyermekek beiskolázása, mert a tanszerek, a tankönyvek, a megfelelő felszerelések és ruházat megvásárlása megoldhatatlan helyzet elé állítja őket. Az Orbán-kormány arra sem hagyott elegendő pénzt a magyar családoknál, hogy el tudják indítani gyermekeiket tanévkezdéskor.

A Demokratikus Koalíció DK Segít nevet viselő tanszergyűjtő akciója sikeresnek bizonyult. Az emberek bebizonyították, hogy hajlandóak felelősséget vállalni egymás iránt és rengeteg tanszert juttattak el a DK Segít-en keresztül a rászoruló családoknak. A Demokratikus Koalíció több, mint 500 gyerek beiskolázásához gyűjtötte össze a szükséges tanszereket, nagyjából 2,8 millió forint értékben. Ha a kormánynak nem is, az embereknek még mindig fontos, hogy a jövő reménységei akkor is az iskolapadva ülhessenek, ha a nélkülözés a mindennapjaik része.

A DK büszke arra, hogy jóindulatot, segítséget és odaadást közveíthetett az emberek között, és ezúton is köszöni a ma átadott rengeteg adományt!

Vadai Ágnes
Alelnök
Demokratikus Koalíció

    Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.