OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2015. augusztus 31., hétfő 18:20

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. augusztus 31., hétfő (OS) - A magyar reformok működnek, nő a gazdaság, több pénz marad az embereknél - reagálás Pankucsi Zoltán (NGM) nyilatkozatára

    A baloldal elhibázott adópolitikája pénzügyileg-gazdaságilag tönkretette az országot és elszegényítette a családokat is. A baloldal mindig a multiknak és a bankoknak kedvezett, a hazai vállalkozásokat és családokat pedig sorozatos adóemelésekkel sújtotta. A magyar reformok működnek, nő a gazdaság és több pénz marad az embereknél.

A polgári kormány a kölcsönös teherviselést, a gazdasági növekedést, a munkavállalás és a gyermeknevelés támogatását állította az adórendszer átalakításának középpontjába. A különadókkal teherviselésre köteleztük azokat is, akik 2010 előtt mindig megúszták, hogy a gazdasági szereplők is teherbíró képességükkel arányban vegyenek részt a közteherviselésben. Ezért megemeltük a bankadót, különadót vetettünk ki az extraprofittal rendelkező ágazatokra, és egészségügyi hozzájárulásra köteleztük a dohányipari vállalkozásokat is. Az adórendszerben végrehajtott reformok működnek, az ország mára pénzügyileg stabil, az államadósság csökkent, a gazdaság tartós növekedési pályára állt és csökkenteni tudtuk a hazai vállalkozások, a családok, a munkavállalók adóját.
    Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.