OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2015. szeptember 4., péntek 17:23

A Párbeszéd Magyarországért Párt közleménye
    Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (OS) - PM: Támogassuk a menekültek menetét A Párbeszéd Magyarországért (PM) részéről Barabás Richárd, a PM szakszóvivője együtt gyalogol a menekültekkel. A párt a jóérzésű emberek segítségét kéri, hiszen bebizonyosodott: az Orbán-kormányra nem számíthatunk a válsághelyzet kezelésében.

    Ma a magyar kormányzat tehetetlenségét, aljasságát és a helyzet kilátástalanságát megelégelve több száz menekült indult el gyalog Németország felé. A Párbeszéd Magyarországért szerint a Fidesz-kormány szégyene, hogy 2015-ben, Magyarországon, Európában nem maradt más lehetőségük ezeknek a nehéz sorsú embereknek, mint hogy sok száz kilométert gyalogoljanak egy biztonságos élet, egy befogadó ország felé.
A Párbeszéd Magyarországért arra kéri a menet útvonalán élőket, hogy amennyiben tehetik, frissítővel, élelemmel, jó szóval segítsék a hosszú útra vállalkozó menekülteket. A PM a maga részéről mindent megtesz, hogy az ország több városában és immár a közutakon is fenyegető humanitárius katasztrófát megelőzzük.
De nem tudjuk eléggé hangsúlyozni: a menekült-krízis megoldása a kormány felelőssége, amely egyelőre bukásra áll válságkezelésből.
Barabás Richárd, a PM politikusa részt vesz a menekültek menetében, és Facebook-oldalán folyamatosan tudósít az eseményekről.
PM Sajtó
     Kiadó: Párbeszéd Magyarországért Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.