OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2015. szeptember 4., péntek 17:25

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (OS) - A Fidesz ennyire fél az LMP-s demonstrációtól?

    Sallai R. Benedek mai sajtótájékoztatójára a Fidesz újból egy nevetséges hazugsággal lőtt vissza, mert azt hiszi, hogy rágalmaival el tudja terelni a figyelmet a készülődő földrablásról, az állami termőföldek haveroknak való kijátszásról. Pont az ilyen kormányzati hazugságok miatt vesztett pert a Napi Gazdaság/Magyar Idők már ezen a héten Sallai R. Benedekkel szemben, és ilyen hazugságok miatt kell az FM vezetőinek a bíróságra járniuk hamarosan, mert ezzel próbálják elterelni a figyelmet a mezőgazdaság gyászos helyzetéről, az FM szembetűnő inkompetenciájáról és arról a szégyenletes privatizációs tervről, ami az elmúlt 25 év egyik legnagyobb hazaárulása lehet.

LMP sajtó

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.