OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2015. szeptember 4., péntek 18:39

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (OS) - Bevándorlási válsághelyzet: a magyaroknak is vannak jogai !

    A magyaroknak is vannak emberi jogai, amelyek most sérülnek és ezt a liberális "jogvédők" tudatosan elhallgatják! A Nemzeti Jogvédő Szolgálat– ahogy azt 2002-2010 közötti tömeges szabadságjogi jogsértések, önkényes bebörtönzések, szemkilövések idején tette – a nemzeti jogvédelem eszközeivel lép fel ismét a magyarok jogainak védelmezése érdekében. Szakszerű jogi segítséget kívánunk adni együttműködő ügyvédeink útján azoknak, akiket illegális migránsok által vagy miatt ér jogsérelem (termény- és egyéb kár, erőszakos bűncselekmény, lakókörnyezeti veszélyeztetettség, közlekedési nehézségek, büntetőeljárás önkéntes védelmi munka vagy nemzeti önvédelemhez kapcsolódó alapvető szabadságjog-gyakorlás miatt stb.). Várjuk a jogsértettek jelentkezését www.njsz.hu és olyan ügyvéd kollégákét is, akik hajlandóak ebben a munkában részt venni. Büntetővédelmet biztosítunk már egy hazafinak, aki önkéntes civil segítséget ajánlott egy déli határszéli önkormányzatnak a határ védelméhez és ilyen felhívást tett közzé. Emiatt másnap hajnalban előállították és közbiztonsági tevékenység jogellenes szervezése vétsége elkövetésével gyanúsították meg. Itt az ideje a nemzeti önvédelmet korlátozó ezen bűncselekmény hatályon kívül helyezésének !
     Kiadó: Nemzeti Jogvédő Szolgálat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.