OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2015. szeptember 4., péntek 18:39

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat közleménye (3. rész)
    Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (OS) - Bevándorlási válsághelyzet: a magyaroknak is vannak jogai !

    Tevékenységünkhöz számítunk magánszemélyek és vállalkozók támogatására, mivel a – "menekültek" jogait szinte már a törvényesség határán átlépően védő - bevándorlást segítő "jogvédő" szervezetekéhez mérhető, széles hatókörű nemzeti jogvédő munkát csak ilyen forrásbevonással tudunk végezni. 2.A magyar államot tevékeny védelmi kötelezettség terheli ebben a helyzetben: megfelelő hatékonysággal kell fellépnie a törvényes rendet és a polgárok biztonságát fenyegető, elképesztő méretű és hatású illegális migráció ellen. A magyarok emberi jogainak védelmezéséhez nélkülözhetetlen az államhatár védelme. Mindezért támogatjuk a Honvédség határaink védelmét célzó, törvényes keretek közötti felhasználását és az eddiginél sokkal szigorúbb fellépést az embercsempész bűnözőkkel szemben is. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy aki hazánk területén történő jogellenes tartózkodáshoz vagyoni haszonszerzés végett segítséget nyújt, az a két évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetett, jogellenes tartózkodás elősegítése vétségét követi el. Az érintett határszakasz kerítéssel és határvédelemre felkészült erőkkel való védelme szükséges és indokolt, emiatt hazánk nem marasztalható el. A határ jogellenes átlépése, illetve a határzár megrongálása büntetendő.
     Kiadó: Nemzeti Jogvédő Szolgálat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.