OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2015. szeptember 4., péntek 18:39

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat közleménye (5. rész)
    Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (OS) - Bevándorlási válsághelyzet: a magyaroknak is vannak jogai !

    4. A magyarság nemcsak határon innen, de azon túl Délvidéken (Észak-Bácska) is elszenvedője a tömeges illegális migrációnak, amelyet a jelek szerint Szerbiában állami szinten is támogatnak. Mivel Szerbia biztonságos származási ország, ezért az onnét érkező illegális határátlépőknek nem jár menedékjog, őket vissza kell fordítani. Szerbiával meg kell haladéktalanul szakítani az EU csatlakozási tárgyalásokat a délvidéki magyarság tarthatatlan helyzete miatt is. A menekültügyi törvény szerint nem adható menekültstátus, ha az a nemzetbiztonságot veszélyezteti, meg kell fontolni ezen szabály alkalmazását a mostani hullámban érkező menedékkérők esetében.5. Mélyen elítéljük azt a liberális "jogvédők" (MHB, TASZ), egyes civil szervezetek és pártok által vallott szemléletet és gyakorlatot, amely kizárólagosan a "szegény, elesett menekültekre" fókuszál és jogaikat az őshonos nemzeti közösség jogai fölébe helyezi. Törvénysértés gyanúját vetik fel a Magyar Helsinki Bizottság honlapján található többnyelvű migráns "tájékoztatók", amelyekben kitanítást adnak a menekültstátus csalárd megszerzéséhez. A liberális "jogvédő" szervezetek ezen visszás – és a valódi menekültek érdekeit is sértő - tevékenységéről rövidesen külön közleményben tájékoztatjuk a közvéleményt.

     Kiadó: Nemzeti Jogvédő Szolgálat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.