OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2015. október 4., vasárnap 08:12

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2015. október 4., vasárnap (OS) -

    DK: Végre elismerték Orbán érdemeit, ő lett a második legkorruptabb a világon

Az Organized Crime and Corruption Reporting Project Orbán Viktort választotta a tavalyi év második legkorruptabb politikusának. A nemzetközi szervezet első helyezettje Vlagyimir Putyin orosz elnök lett.

Beteljesült hát Orbán Viktor tavaly Tusnádfürdőn kinyilatkoztatott álma, a világ legkorruptabb politikusainak listáján csak egy hellyel maradt el orosz példaképétől. A magyar miniszterelnök ezzel világsikert ért el, hiszen az utóbbi öt évben ez az első lista, aminek végre nem a végén kullogunk, sőt felfértünk a dobogó második fokára is. Ahhoz, hogy Orbán Viktor a jövőben célba vehesse az első helyet, bizonyára már csak pár százezer magyar ember életét kellene tönkretennie - a trafikosok, földművelők, kórházi betegek, ápolók, orvosok, diákok, hallgatók, tanárok, pedagógusok, pénzpiaci befektetők és magánnyugdíjpénztári tagok után. Orbán talán az ennél is nagyravágyóbb terveire utalt a 2014-es - "Folytatjuk!" - választási ígéretével.

A Demokratikus Koalíció szerint a magyar jobboldal fellélegezhet, hiszen végre valaki elismerte az Orbán-kormány érdemeit. A DK gratulál a miniszterelnöknek, egyben töredelmesen bevallja, hogy kormányra kerülvén még csak meg sem közelítené Orbán Viktor példátlan és mindenképpen történelmi helyezését.

Kerék-Bárczy Szabolcs
elnökségi tag DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.