OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2015. november 5., csütörtök 08:20

A Élőlánc Magyarországért közleménye
    Budapest, 2015. november 5., csütörtök (OS) -

    A Kormány nem tulajdonosa az állami földeknek. A nemzeti vagyon stratégiai része - a 10 millió magyar állampolgár közös tulajdona. Nem adhatjuk el, mert szükségünk lesz rá! A tulajdonosok (a magyar állampolgárok) hozzájárulása nélkül az állami földeket nem lehet eladni, ha mégis megteszik, a  megkötött szerződés érvénytelen!

1478 ÁLLAMPOLGÁR NYILATKOZATA
NEM ADJUK A FÖLDÜNKET!

Alulírott magyar állampolgárok, a magyar állami földek tulajdonosaiként ezúton kinyilvánítjuk, hogy az állami földek eladásához nem járulunk hozzá. Továbbá kinyilvánítjuk, hogy az állami földek jelen kormány általi kezelését elfogadhatatlannak, egyenesen nemzetellenes bűnnek tartjuk. Követeljük, hogy a 2011. októbere óta zajló színlelt és törvényellenes ál pályázati rendszer "nyerteseivel" megkötött szerződéseket semmisítsék meg, és az állami földeket a 2012-ben közmegegyezéssel elfogadott Nemzeti Vidékstratégia szerint a gazdákkal érdemi egyeztetésben kialakított, tisztességes pályázati eljárás útján az NFA törvény birtokpolitikai irányelvei szerint hasznosítsák!

Magyarország, 2015. november 5.
     Kiadó: Élőlánc Magyarországért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.