OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2015. november 27., péntek 16:53

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. november 27., péntek (OS) - Nem kampányolni, hanem  vallani kellene a korrupcióról! – Reagálás Novák Előd (Jobbik) nyilatkozatára

    A Jobbiknak nem kampányolni, hanem vallania kellene a korrupcióról, ehelyett azt látjuk, hogy Vona Gábor Európa legsúlyosabb korrupciós botrányába sodorta és idegen hatalmak szolgálatába állította a Jobbikot és hetedik hónapja nem hajlandó választ adni arra, hogy kinek a pénzét és mennyi pénzt szállított nekik Kovács Béla. A Jobbik nemcsak az idegen hatalmaknak, hanem a nagybirtokos támogatójának is eladta a lelkét, a zsoldos kosztért és médiafelületért cserébe képes elárulni korábbi politikáját és azokkal is összeborulni, akik minden idők legkorruptabb kormányzását követték el. Az ellenzék tele van korrupciós ügyekkel és ezalól a Jobbik sem kivétel.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.