OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2015. december 1., kedd 11:49

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület közleménye
    Budapest, 2015. december 1., kedd (OS) - Adakozó Kedd 2015 – Van élet a Fekete Pénteken és a Kiber Hétfőn túl?

    Ittál már jezsuita bort? Voltál már Ágyszínházban? Mit bankol egy Élelmiszerbank? Ezek a témák csak ízelítők azokból az ügyekből, melyeket az Adhat Vonalon keresztül csupán egy telefonhívással, vagy sms-sel lehet támogatni.

A szervező NIOK Alapítvány 2014-ben csatlakozott ahhoz a világméretű mozgalomhoz, melynek célja, hogy egy legyen egy nap, amikor minden az adakozásról, az adományozásról, a jótékony cselekedetekről szól. A Giving Tuesday (Adakozó Kedd) egy globális összefogás a jó, a jótékonyság érdekében..

Ebben az évben a Magyar Élelmiszerbank Egyesület is csatlakozott a kampányhoz. A Black Friday mintájára kialkult kezdeményezés keretében az Élelmiszerbank szolidaritásra ösztönöz és arra hívja fel a figyelmet, hogy az adakozással ugyanúgy megajándékozzuk magunkat, mint a vásárlás során, csak ebben az esetben az ajándék a jó érzés, a másokon segítés érzése, mellyel sok nélkülöző karácsonyát tehetjük szebbé.
.
A NIOK Alapítvány és az Élelmiszerbank ezen a napon (2015. december 1.) a mobiltelefonos adományozásra kívánja felhívni a figyelmet, mivel ezzel az eszközzel az adományozók gyorsan és könnyen segíthetnek.
http://www.elelmiszerbank.hu/hu/hogyan_segithet/egyeni_tamogatok/adomanyozas_telefonon_keresztul.htm

Sczígel Andrea
+36 30 619 9940, sczigel.andrea@elelmiszerbank.hu
     Kiadó: Magyar Élelmiszerbank Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.