OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2015. december 1., kedd 17:50

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2015. december 1., kedd (OS) - Ha valósnak bizonyul az a román hatóságok által megfogalmazott terrorista vád, mely a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egyik helyi emberéhez köthető, úgy a KDNP leghatározottabban hangot ad megdöbbenésének és felháborodásának, hiszen a magyar kisebbség mindig békés, nemzetközi jogon alapuló eszközökkel küzdött és küzd jogaiért.

    Elítéljük azokat a szélsőséges megnyilvánulásokat, melyek leginkább ártanak a külhoni magyar közösségnek. Felelőtlennek tarunk minden olyan politikust, aki kapcsolatot tart ilyen szélsőséges személyekkel és csoportokkal.

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.