OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2015. december 16., szerda 09:06

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. december 16., szerda (OS) - A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete /KISE/ idén szeptemberben ünnepelte megalakulásának 25 éves évfordulóját, illetve novemberben a hivatalos bejegyzés szintén negyedszázados jubileumát.

    A KISE tehát nem egy ma megalakult - holnap már eltűnik civil egyesület, és nem is csak névlegesen létező fantom szervezet. 25 éve aktívan jelen vagyunk a civil közéletben, bárki el tud érni minket, közgyűléseinken, rendezvényeinken részt tud venni, ha restitúciós, igazságtételi kérdésekben segítségre szorul, mi biztosan nem fogjuk elutasítani, vagy elküldeni, továbbküldeni.

A negyedszázados jubileum kapcsán több írás, megemlékezés megjelent honlapunkon, illetve rendezvények is szerveződtek.

A KISE  Magyarország ez idő szerint egyetlen civil mozgalma, mely a legnagyobb jelentőségű igazságtételi intézkedésért, az eddig jogtalanul elmaradt restitúcióért, az ún. "államosítások" idején törvénytelenül elrabolt vagyonok visszaadásáért küzd. Az egyedül csak Magyarországon elmaradt restitúcióért küzd.
     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.