OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2016. január 30., szombat 10:10

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. január 30., szombat (OS) - A párbeszédet nem lehet elbábozni

    Balog Zoltán miniszter a lényegében zsarolással létrehozott Nemzeti Pedagóguskarral, a közpénzégetésben jeleskedő Magyar Művészeti Akadémiával (MMA), a közoktatásban tapasztalt káosz nagy részét előállító Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal (KLIK) és az MTA tagjaival szeretné eljátszani a szakmai párbeszédet. Ezen túl valamilyen nem részletezett módon bevonná a Fidesz-kormánytól néhány éve már nem túl távoli iparkamarát, és meg nem nevezett szervezeteket, érdekvédőket.

Az oktatás jelenlegi kaotikus, önfelélő helyzetében a miniszter egy dolgot tehet: vállalja a felelősséget rombolásukért, és lemond tisztségéről.

A közoktatás napi működési zavarait a Fidesz oktatáspolitikája okozza, miközben a világ is változik. A Fidesz jól érzékelhetően ebből semmit nem ért, továbbra is a tervgazdaság helyreállításával kísérletezik.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.