OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2016. március 22., kedd 07:22

Az AQUILA Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. március 22., kedd (OS) - Tiltakozunk az AQUILA Pártot ért diszkriminációval szemben!

    2016. március 1-én Budafok-Tétény Bp. XXII. ker. Önkormányzatának programszervező referense többek között nekünk is továbbította Karsay Ferenc polgármester Úr meghívóját a március 15-i kerületi ünnepségre, azzal a kéréssel, hogy jelezzük, ha koszorút kívánunk elhelyezni a megemlékezéskor.

Bár közösségünk két évtizede – régebben, mint kiemelten közhasznú szervezetként működő AQUILA Egyesület, jelenleg pedig mint AQUILA Párt – a kerületi emberekért folytatott munka ellenére folyamatosan negatív megkülönböztetésben részesül, úgy éreztük, félre kell tenni ezeket a tapasztalatainkat, és ilyen módon is részt kell vennünk a kerület életében, ezért elnökünk már másnap jelezte, megyünk az ünnepségre és mi is kívánunk koszorúzni.

Azonban az ünnepség során minden koszorúzni kívánót kihívtak, kivéve az AQUILA Pártot…

Meghívnak, majd nem adnak lehetőséget, hogy a többivel együtt letegyük koszorúnkat? Gondoljuk, nem a programszervező döntött így, sokkal inkább Karsay Úr, a főnöke.

Az AQUILA Egyesület tizenkét és fél évig kiemelten közhasznúként ebben a kerületben működött, ingyen heti 120-140 fiatalt tanítottunk. Az összes környező iskola nehezen tanuló diákja nálunk vészelte át a rossz időket, sikeresen folytatva az adott tanévet. Egy kórházban is engedéllyel, napi 60-70 haldoklóval, elfekvő beteggel foglalkoztunk.
     Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.