OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2016. március 22., kedd 07:22

Az AQUILA Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. március 22., kedd (OS) -

    A kerületi családsegítő szolgálatnak is dolgoztunk önkéntesen pár hónapig, sőt akiket küldtek, mindig tanítottuk. Ennek ellenére nagyon hasznos munkánkat soha egy fillérrel sem támogatta a kerületi vezetés, utolsó években már nem is pályáztunk. (Csak akkor kaptunk némi támogatást, amikor MSZP-s volt a polgármester.) Sőt, a mostani FIDESZ koalíció kijelentette, tartsa el magát minden civil szervezet – miből, ha ingyen tanítottunk? – és jelölje ki az Önkormányzat, ki fontos nekik (aki napi szinten bejár hozzájuk…), majd azt támogatják. Nos, mi nem kerültünk az ötvenvalahány szervezetből a huszonvalahány fontos közé, táncegyüttesek stb. igen, mi nem. Ekkor beszüntettük az Egyesületet, majd egy évre rá AQUILA Párttá alakultunk, hogy ne lehessen felettünk a Törvényszéken és Istenen kívül senki más, de munkánkat az emberekért folytathassuk. Azonban a betartás azóta is folytatódik: mikor pár hónapja munkások dolgoztak az utcánkban, nevetve mondták nekünk, ebben az utcában – ami az AQP székhelye – nem lesz leburkolva az út, az önkormányzaton ezt hallották.

Azonban ezzel a diszkriminatív lépéssel, mely a március 15-i kerületi ünnepségen az AQUILA Pártot érte, most betelt a pohár! Koszorúnkat természetesen elhelyeztük, de mivel a közös koszorúzás során minket nem szólítottak, a jelenlévő egybegyűltek számára úgy tűnt, az AQUILA Párt nem képviselteti magát ezen az eseményen. Felháborító, hogy ilyen módon is próbálnak minket elhallgattatni.

Az ombudsmanhoz fordulunk!

     Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.