OS Országos Sajtószolgálat
2022. június 29. szerda
Ismertető


2016. március 30., szerda 14:18

A Magyar Mézkereskedők és Mézcsomagolók Egyesülete közleménye
    Budapest, 2016. március 30., szerda (OS) -

    A Magyar Mézkereskedők és Csomagolók Egyesülete a mézfogyasztói bizalom erősítése érdekében az Élelmiszerlánc-felügyeletért felelős Államtitkár részére az alábbi javaslatot juttatta el.
1.Egyesületünk javasolja  az Országos Főállatorvos 2/2015. számú határozata a harmadik országi importból származó méztételek vonatkozásában adatszolgáltatási kötelezettség  kiterjesztését  nem csak az unión kívülről érkező, hanem minden Magyarországon kívüli országból származó méztételekre.
2.
Egyesületünk javasolja   minden mézcsomagoló üzem  adatszolgáltatási kötelezettségének  kiterjesztését, határozatban történő elrendelését a  létesítményeket elhagyó nem csak méz, hanem más  a létesítményt elhagyó élelmiszerre vonatkozóan.

     Kiadó: Magyar Mézkereskedők és Mézcsomagolók Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.