2024. április 16. kedd

2016. április 7., csütörtök 17:22

A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének közleménye
    Budapest, 2016. április 7., csütörtök (OS) - A kormány egy felesleges törvénnyel elsőre csak 16 ezer járási tisztségviselőt akar az Állami Tisztviselői Kar tagjává emelni. Ennek 11 milliárd az ára. De arról volt szó, hogy 38 milliárd árán közel 90 ezer kormánytisztviselő kap fizetésemelést. Ők most törlik a szemüket

A FŐTITKÁR ÉRTHETŐVÉ PRÓBÁLJA TENNI
KÜZDELEM A SZAVAK JELENTÉSÉÉRT
Túl bonyolult és túl összetett kérdéskör ez. Ebben bízhat a kormányzati kommunikáció is. Ki a fene értené meg, hogy miképp lett a "mindenkinek 30% fizetésemelésből", és a "jogbiztonság az életpálya kereteiben az összes köztisztviselőnek"  - című 2014-es ígéretekből a rászedés mai bohózata, a nyolcvan-valahány minisztériumi háttérintézmény bedarálása, és az OKÉT,valamint a KÉF fórumának ilyen közjogilag szinte korlátlanul szabad kezelése.
Közleményünk az alábbi két bővebb tartalom iránti érdeklődést próbálja felkelteni a sajtómunkásokban!
A KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK KERESIk A NYILVÁNOSSÁG MUNKÁSAINAK FIGYELMÉT.
www.szefakademia.hu   www.mkklsz.org.hu

Kiadó: Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete