OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2016. április 30., szombat 17:46

Az Egyszervolt a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2016. április 30., szombat (OS) - Apróságok és Altatók címmel két vadonatúj Youtube oldalt indít útjára a 4Kids Kft., a www.egyszervolt.hu működtetője.

        Apróságok Youtube oldal(youtube.com/channel/UCz2UOdbJh9hXZT6zbfZX_Vw/) – ahol a kicsik szólalnak meg
     Az Apróságok oldal főszereplői a kicsik, akik bátran mondják el véleményüket az anyaságról, a szeretetről, a barátságról, gondjaikról, örömeikről. Különleges hanganyagok ezek, olyan riportok, amelyek már egyszer meghódították a rádióhallgatók szívét, de úgy gondoltuk, hogy ezeknek a hangoknak, gondolatoknak újra élniük kell. Kicsik mesélnek komoly dolgokról Gáspár Sári mikrofonja előtt.
     Altató Youtube oldal(youtube.com/channel/UCm-nlwJuHVTgh9SssRK817g) – ami a kicsikért szól
     Új oldalunkon olyan altatódalokat válogatott össze az egyszervolt.hu szerkesztősége, amelyek dallam és képi világa megnyugtatja, elvarázsolja a kisgyerekeket. A dalok között új animációk is megjelennek, Gryllus Vilmos új altató dallamaira. Egy csatorna, ahol a fáradt szülők bátran ott hagyhatják a kicsiket, s utána kezdődhet az "esti műszak".
     Apróságokról bővebben -  Van véleményük!
Gáspár Sári évekig vezette a Magyar Rádió Apró-cseprő című műsorát, s mikor az megszűnt, akkor átköltözött a www.egyszervolt.hu oldalra, ahol Apróságok címmel folytatta munkáját. Úgy gondoltuk, hogy fontos megőriznünk, továbbadnunk azokat az értékes interjúkat, beszélgetéseket, amelyeket kisgyerekekkel készített, amelyekben a kicsik mondják el véleményüket a világról.  


     Kiadó: Egyszervolt a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.