OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2016. május 1., vasárnap 14:47

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. május 1., vasárnap (OS) - Arany Narancs díjat alapított a Liberális Fiatalok Társasága az uniós csatlakozás évfordulóján

    A Liberális Fiatalok Társasága (LiFT) Magyarország uniós csatlakozásának 12. évfordulóján a kormány tagjainak, ill. a kormány jól ismert partnereinek adandó díjat hozott létre három kategóriában. Az Arany Narancs díjat mostantól a Magyar Liberális Párt ifjúsági szervezete a Facebookon beérkező szavazatok alapján adja át évente egyszer a leggátlástalanabb, a legröhejesebb és a legnemzetieskedőbb kategóriában.

Az uniós tagság 12 éve bőven elegendő volt ahhoz, hogy kialakuljon hazánk lakosságában egy általános kép az európai politikáról és az európai szintű politikusokról. A magyar társadalom eleget látott már ahhoz, hogy tudja: 12 évnyi büszke tagság után szégyenkeznünk kell saját kormányunk miatt.

Nem méltó Európához és nem méltó az Európai Unióhoz az a felelőtlen, rövidtávú mentalitás, amivel az Orbán-kormány végzi folyamatos európai aknamunkáját, miközben Putyin Oroszországával és számtalan - Európában vállalhatatlan - kétes keleti hatalommal ápol szinte egyedüliként jó viszonyt.

A folyamatos, kritikán aluli nemzetköziteljesítmény ,,elismeréséül" alapította a LiFT a kormány tagjainak és jól ismert partnereinek járó Arany Narancs díjat három kategóriában, öt csoportban.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.