OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2016. május 3., kedd 20:51

A rák ellen az emberért a holnapért! Társadalmi Alapítvány közleménye
    Budapest, 2016. május 3., kedd (OS) - A Magyar Rákellenes Charta és több rákellenes civilszervezet támogatásával országos színházi egészségfejlesztési kezdeményezés indult útjára.A program üzenete új csatornán, a színházon keresztül jut el, ahova a néző nyitott szívvel, kíváncsian, új információk, ingerek befogadására alkalmas lelkiállapotban jut el. Ahol felkészül a szokatlan dolgok látására, hallására, megtapasztalására, ahol érzelmek születnek, aha-élménye lehet, majd ennek a nyitottságnak eredményeképpen működésbe lép a tudatalatti, ami által könnyebben eljut hozzá az egészségmegőrző és rákprevenciós üzenet.

    A program egyaránt szól férfiakhoz és nőkhöz, az összes ráktípus elleni küzdelmet képviseli - aminek jelképe a levendula színű szalag -, és október első vasárnapján a csatlakozott színházakban tartott figyelemfelhíváson túl egész évben, folyamatosan jelen lesz egy portállal, ami praktikus segítséget nyújt a XXI. század digitális csatornáin, az azokon használható eszközök igénybevételével.
A portál a programban résztvevő színházak kisfilmjeit, fotógalériáját tartalmazza az októberi figyelemfelhívásról, interjúkat, riportokat, tudósításokat közöl színdarabokról, színészekről, rendezőkről- a színház világából. Ezen kívül az orvos szakmai vezetők által hitelesített, részletes, egzakt információkat tartalmaz a daganatos betegségek testi, lelki és szellemi prevenciójáról, gyógyításáról és rehabilitációjáról.
Hiánypótlásként a daganatos betegek számára kínált termékek-szolgáltatások káoszában is rendet tesznek.
     Kiadó: A rák ellen az emberért a holnapért! Társadalmi Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.