OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2016. május 15., vasárnap 13:18

A Párbeszéd Magyarországért Párt közleménye
    Budapest, 2016. május 15., vasárnap (OS) - PM: Vizsgálatot a dunaújvárosi gyerekek wc pucoltatása miatt!

        - A Párbeszéd Magyarországért felháborítónak tartja, hogy Dunaújvárosban kisiskolásokkal pucoltattak wc-t egy általános iskolában. A PM azonnali, átfogó vizsgálatot követel a helyi Klik-től és a polgármestertől. Ez az újabb botrány jól mutatja, hogy a Fidesz miatt milyen katasztrofális állapotok vannak a városban.
     A Párbeszéd Magyarországért elfogadhatatlannak tartja, hogy általános iskolás diákokkal pucoltatták ki a wc-t egy dunaújvárosi általános iskolában. Mindegy milyen indokkal, egy pedagógus ilyet nem csináltathat, még büntetésből sem kiskorú gyerekekkel.
     A PM szerint elfogadhatatlan, hogy az iskola vezetője annyival zárja le a történteket, hogy "sajnálatos" eseménynek nevezi a 9 évesek megalázó vécé takarítását, és magyarázkodik a büntetés okai miatt, ezért a párt felszólítja KLIK dunaújvárosi tankerületét és a polgármestert, hogy mindent tegyenek meg az eset teljes körű kivizsgálásáért és a felelősök megnevezéséért.
     Nem ez az első eset, hogy Dunaújváros botrányos ügyekkel kerül a figyelem középpontjába. A város egyik választókerületében azért kell időközi választást tartani, mert egy ex-Fideszes képviselőt gyilkosság gyanújával letartóztattak.

Szabó Zsolt    
dunaújvárosi önkormányzati képviselő,
a PM elnökségi tagja

Pappné Grabant Ilona
a PM önkormányzati képviselő-jelöltje

     Kiadó: Párbeszéd Magyarországért Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.