OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2016. május 24., kedd 16:00

A Fidesz-frakció közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. május 24., kedd (OS) - A szocialisták a külföldi spekulánsok és nagybirtokosok érdekeit képviselik, Mezőhegyest is elherdálták –  Reagálás Gőgös Zoltán (MSZP) nyilatkozatára

    A polgári kormány megmenti és mintagazdaságként újjáalapítja a nagy történelmi hagyományokkal rendelkező mezőhegyesi ménesbirtokot, amelynek védelmét önálló törvényben is rögzíteni kívánja. A Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság újjáalapítása új esélyt jelent a településnek. A mintagazdaságban a  lótenyésztés és más haszonállatok tenyésztése mellett  növénytermesztéssel, gépesítéssel, öntözési technológiákkal, erdő- és vadgazdálkodással foglalkoznak majd. A mintagazdaság a mezőgazdasági kutatások, a szakképzés, a felnőttképzés és az egyetemi képzések egyik legszínvonalasabb helyszíne lehet.

Fidesz-frakció Sajtóosztály

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.