OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2016. május 25., szerda 12:48

A Derűsök Egyesületének közleménye
    Budapest, 2016. május 25., szerda (OS) - 1990 óta működő Optimista Klub (www.optimistaklub.hu) 2001. május 25-óta ünnepli a Mosoly Napját. Hagyományainkhoz híven május utolsó péntekén immár 16 alkalommal ünnepeljük magunkat, a mosolyunkat. :) Tarts az optimistákkal és tudatosítsd, mennyire fontos a mosolyod ezért keresd a Facebook közösségi oldalon a "Mosoly Napja" eseményt. Ha úgy érzed, annyi mosolyod van, hogy kicsordul belőled ezért másnak is adnál, belőle akkor ezt megteheted az "Oszd meg a mosolyod" csoportba ahol lassan 800 fő tűnik ki a tömegből, a széles mosolyával.

    2016. május 27. Péntek. XVI. Mosoly Nap. :) De miért is kell a mosolyt ünnepelni? Ma már fűnek, fának van, egy napja akkor miért ne lehetne a mosolynak is, hiszen azon túl, hogy rengeteg pozitív élettani hatása van, de a legszembetűnőbb az, hogy megszépülünk általa. Látott már mosolygós pesszimista embert? :) A mosoly azon túl, hogy ragályos, nem kerül semmibe. Tapasztalatból tudjuk, ha egy mosolygós, vidám közösségben vagyunk, akkor a borús napunkba besüt a nap és nem kell semmilyen pótszerhez nyúlnunk. Igen a mosoly a legális "szer", a legtöbb emberi problémára. :) Ezért bátran mosolyogjunk és hozzunk napsütést mások életébe. Minden mosoly-megosztónak javaslom, pénteken egy percre mélyedjen el egy tükör előtt a mosolyának szépségében. Ha így teszünk, garantált a napi jókedv dózis. Jó mosolygást. :)
     Kiadó: Derűsök Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.