OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2016. május 26., csütörtök 20:18

A Magyar Írástanulmányi Társaság közleménye
    Budapest, 2016. május 26., csütörtök (OS) -

    A Magyar Írástanulmányi Társaság (MÍT) ezúton adja közre állásfoglalását azon tartalmak kapcsán, amelyek az elmúlt hetek során a médiában negatív színben tüntették fel általában a grafológiát és a grafológusokat.

Az egyoldalú megközelítésű, hiányos – helyenként valótlan – információt adó médiamegnyilvánulások a grafológiát illetően félrevezetőek, s a szakma hitelét rontóak voltak. A hivatásukat színvonalas módon űző, elismert grafológus szakembereket, akik tevékenységüket évek alatt megszerzett, speciális szaktudás birtokában, tudományos igénnyel művelik, mindez okkal sérti.

A Magyar Írástanulmányi Társaság, mint a grafológusok országos szakmai szervezete, örömmel veszi, ha a szakmát érintő kérdésekben véleményét kérik, és szívesen áll a sajtó képviselőinek rendelkezésére hiteles információval mind a grafológiára, mind a grafológusok tevékenységére vonatkozóan.

Honlap: http://mit1930.hu/

     Kiadó: Magyar Írástanulmányi Társaság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.