OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2016. június 7., kedd 22:06

Az Északi Támpont Egyesület közleménye
    Budapest, 2016. június 7., kedd (OS) - Hégető Honorka járt a Józan Babákért - Az idei évben már második alkalommal kapott Hégető Honorka Díjat az Északi Támpont Közhasznú Egyesület által készített Karmák című filmsorozat.

    Míg első alkalommal (2014-ben) Vidos Mihálynak egy mozgássérült szülőpárt és gyermekeiket bemutató történetét díjazták, addig az idei évben Bíró Bori droghasználó kismamákról készített kisfilmje kapta a rangos szakmai elismerést.

- Nagy megtiszteltetés egyesületünknek, hogy olyan országos médiumokkal együtt vehettük át  a díjat mint az Index, a 24.hu vagy az RTL Klub Házon Kívül című műsora. A trófeát amúgy az Átlátszó.hu-val megosztva nyertük el, de hogy úgy mondjam, velük sem esik nehezünkre az osztozkodás. – mondta el Tóth Bálint, az egyesület elnöke.

A Hégető Honorka Díjat az RTL Klub által létrehozott Hégető Honorka Alapítvány adja ki évente. A kisebbségekkel és hátrányos helyzetűekkel foglalkozó tévéműsorok készítői pályázhatnak rá.

Kép a díjátadóról: http://www.kephost.com/image/coVg
A Józan Babák című kisfilm megtekinthető: http://indavideo.hu/video/Karmak_-_Jozan_Babak
     Kiadó: Északi Támpont Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.