OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2016. június 15., szerda 14:42

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének közleménye
    Budapest, 2016. június 15., szerda (OS) - Családszervezetek konferenciája. Új együttműködés indul tizennégy civil családszervezet részvételével.

    "Egy csapatban a családokért" A családszervezetek szoros együttműködését, egymás erősítését szorgalmazza konkrét projektek, programok mentén a 260 tagegyesületet és hetvenezer tagot számláló Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) által június 15-én megrendezett konferencia. Az "Egy csapatban a családokért" mottó fémjelzi a NOE négy családügyi munkacsoportja és a tizennégy családszervezet részvételével létrejött találkozót, melyet köszöntött Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár asszony.

A NOE a 2016. június 15-i találkozóra első körben tizennégy hazai civil családszervezetet invitált a Petőfi Irodalmi Múzeumba. A találkozó szimbolizálja a NOE szellemiségét, azt az együttműködési szándékot, mellyel a családszervezetek felé fordul a családok érdekeinek szolgálata, hatékony képviselete érdekében. Az eseményt Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár asszony köszöntötte.

"Sikeresebb a családokért vállalt szolgálat, ha együtt, egy csapatban teszünk a családokért" - hangsúlyozta Kardosné Gyurkó Katalin megnyitójában. A gyakorlati, operatív feladatok egyeztetésére, összehangolására, újabb együttműködési lehetőségek feltárására és egymás elképzeléseinek támogatására induló kezdeményezés gyorsan pozitív fogadtatásra talált a meghívott szervezetek között (folyt: http://www.noe.hu/sajtoszoba/sajtonyilatkozatok/)

     Kiadó: Nagycsaládosok Országos Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.