OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2016. június 17., péntek 12:13

A Magyarországi Jehova Tanúi Egyház közleménye
    Budapest, 2016. június 17., péntek (OS) - 2016. június végén Magyarországon is elkezdődik Jehova Tanúinak a  "Maradj hűséges Jehovához!" témájú kongresszussorozata. Ez az ingyenes, nyilvános rendezvény 11 hétvégén 4 különböző városban (Budapest, Debrecen, Kiskunfélegyháza, Veszprém) lesz megtartva. A szervezők összesen mintegy 40 000 látogatót várnak.

        Jehova Tanúi 2016-os kongresszussorozatának témája a hűség.
Jankovics Tibor, a Jehova Tanúi Egyház szóvivője ezt mondja: "A hűség elengedhetetlen ahhoz, hogy másokkal jó kapcsolatban legyünk. A kongresszusi rendezvény abban segít leginkább, hogy még szorosabbra fűzzük a kötelékeket a barátainkkal, a családtagjainkkal és mindenekfelett Istennel. Biztosak vagyunk benne, hogy minden résztvevő talál majd olyan programrészt vagy gondolatot, amely a hasznára lesz. Ezért szívesen látunk mindenkit, aki elfogadja a meghívásunkat. Ennek a sorozatnak külön érdekessége, hogy 35 kisfilmet mutatunk be. Ezekből és az előadásokból megtudhatjuk, hogy miként maradt Jézus Krisztus hűséges Istenhez, tökéletes példát mutatva ezzel. Szombaton és vasárnap egy-egy hosszabb, izgalmas film is látható lesz."
Világviszonylatban több mint 8 millió Jehova Tanúja van, és több mint 115 000 gyülekezet. A budapesti kongresszusok egyike magyar jelnyelven lesz megtartva, amelyre az ország minden részéből várnak siket és nagyothalló résztvevőket.
A Tanúk személyesen igyekeznek meghívni mindenkit a kongresszusra.
További tájékoztatást a co.hu@jw.org e-mail címen vagy a jw.org honlapon kaphat.

     Kiadó: Magyarországi Jehova Tanúi Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.