OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2016. június 30., csütörtök 14:03

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye (2.rész)
    Budapest, 2016. június 30., csütörtök (OS) - 2. rész

    Emlékezzünk, nem is olyan régen a svéd liberális párt ifjúsági szervezete (LUF) olyan javaslatot tett, hogy legalizálná a testvérek közti vérfertőzést és – előzetes beleegyezés esetén – a nekrofíliát is. Mi már csak egy dolog miatt aggódunk, mi lesz az özvegy kecske jogaival?
A Budapest Pride-on, bár a tolerancia, elfogadás rendezvényeként hirdeti magát, minden évben súlyosan sértenek meg embereket hitükben, meggyőződésükben és vallásgyalázást követnek el. Őket nem lehet bántani, de ők bánthatnak bárkit. Papi vagy apáca ruhában provokálnak, kifigurázva e hivatás művelőit és a keresztény hithez tartozó embereket.
Természetesen senkinek semmi köze ahhoz, hogy valaki mit csinál otthon a saját lakásában, amíg nem követ el bűncselekményt, ezt tiszteletben kell tartani. Ugyanakkor felszólítjuk a Pride szervezőit, hogy gondoskodjanak arról, hogy ne fordulhasson elő a korábbi évekhez hasonló vallásgyalázás és emberek millióinak a megsértése.

Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.