OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2016. július 23., szombat 13:53

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. július 23., szombat (OS) -

    Az álszenten bölcselkedő Orbán Tusnádfürdőn is Európa ellen hangolt

A jogállamot és az európai értékeket eláruló Orbán Viktor álszenten Európáért aggódik, miközben Putyin trolljaként éppen ő próbálja gyengíteni az Európai Unió világpolitikában betöltött szerepét. Orbán Viktor Magyarország leggazdagabb embereként árusítja ki hazánk jövőjét Oroszországnak és az illiberalizmusnak, miközben ő generációkra előre biztosította családja jólétét. Az Együtt küzd Európáért, az Orbán utáni történelmi igazságtételért és kárpótlásért.

Orbán Viktor a mai napon végérvényesen a "80-as évekbeli állampárt gyáva, az idők szavát nem értő vezetőinek szerepébe süppedt. Tusnádfürdőn ma egy álszent, korrupt, a felelősségteljes európai politikától rettegő keleti despotát hallhattunk beszélni, aki megfáradtságát és a jogállam elárulását balkáni macsóskodásával próbálja leplezni:
     Éppen a legfőbb kirekesztő vádolja Európát  kirekesztéssel.
     A tisztességes élet európai ígéretét félti, miközben Putyin trolljaként éppen ő ássa alá az európai életet és értékeket, és kormányzása miatt százezrek hagyják el Nyugat-Európa felé a reményvesztett Magyarországot.
     Nyugati demokráciaválságról beszél, miközben éppen ő vallotta be korábban, hogy illiberális demokráciát épít Magyarországon.
     A globális világban súlytalan Európáról beszél a putyini Oroszország globális súlyának kiemelése mellett, miközben félelemkeltésével éppen ő próbálja aláásni az európai egységet.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.