OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2016. július 23., szombat 15:14

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2016. július 23., szombat (OS) - Reagálás Orbán Viktor tusványosi beszédére: Orbán maga is felelős Európa jelenlegi állapotáért

    Kétségtelen tény, ahogy azt Orbán Viktor is említette, hogy Európa vezetői az elmúlt évtizedekben mindig ugyanazokból a körökből, ugyanazokból az iskolákból, ugyanabból az elitből jöttek. Sajnos ez hazánkra nézve is igaz, hiszen a XX. század pártjai, a Fidesz és az MSZP is ugyanabból az alomból nőttek ki, ugyanannak a politikai elitnek a részesei, amely Orbán szerint megbukott. A Fidesz és az MSZP kéz a kézben szavazta meg a lisszaboni szerződést 2007-ben, mely az Európai Unió jelenlegi helyzetének alapja, a XX. századi pártok szüntették meg többek között a határőrséget, amelyre most égető szüksége lenne az országnak. Ennek az elitnek a bukását bizonyítják az elitellenes politikai pártok erősödései szerte Európában Ausztriától Nagy-Britannián és Franciaországon át Németországig, ennek az elitnek a bukása és az új, elitellenes politikai erők megerősödése hamarosan hazánkat is el fogja érni.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.