OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2016. július 30., szombat 09:52

Az MSZP Országos Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. július 30., szombat (OS) - Nemzetbiztonsági okokból azonnal fel kell függeszteni a letelepedési kötvények árusítását!

        A Belügyminisztérium hallgatása megerősítette, hogy bűnözők is jegyeztek letelepedési kötvényt, s hogy ezzel a Fidesz-kormány anyagi haszonszerzés reményében kockáztatja a magyar emberek biztonságát.
     Ezek szerint az általuk emlegetett állítólagos négyszeres szűrés rendszere vagy egyáltalán nem működik, vagy pedig az ismert biztonsági kockázatok ellenére a Fidesz szívesen látja a bűnözőket, csak fizessenek nekik.
     Amennyiben a TEK, az Alkotmányvédelmi Hivatal, rendőrség és a Bevándorlási Hivatal nem képes kiszűrni a bűnözőket, azt bizonyítja, hogy súlyos problémák vannak a jelenlegi rendszerben és ennek következményei kell legyenek az ügy kivizsgálását követően! Amennyiben viszont előre jelezték a biztonsági kockázatokat, a kormány pedig az anyagi haszonért ettől eltekintett, az újabb bizonyíték arra, hogy az ország biztonságára a legnagyobb veszélyt a pénzéhes és korrupt Fidesz-kormány jelenti!

     Kiadó: MSZP Országos Központ

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.