OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2016. július 30., szombat 16:28

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2016. július 30., szombat (OS) - Molnár Tibor: A Fidesz kerítésépítése nem megoldás semmire

        Vígh László fideszes országgyűlési képviselő az ATV tegnapi beszámolója szerint Rédicsen arról beszélt, hogy akár az osztrák határon is továbbépíthetik a kerítést.
     Molnár Tibor, az Együtt regionális politikai igazgatója, keszthelyi választókerületi elnök szerint Vígh László nyilatkozata a Jobbikkal és más pártokkal futott kerítésépítési demagógiaverseny része. A Fidesz-KDNP embertelen, megosztó és biztonságot nem teremtő menekültpolitikája nem követendő példa, hanem Európa szégyene. A határzár nem megoldás, a kerítésépítés semmire sem jó.
     Orbán Viktor félelemre játszó és valóságtagadó politikájának nyertese kizárólag Vlagyimir Putyin, aki az Európai Unió megosztásában érdekelt. Nekünk nem ez a megosztó politika az utunk, hanem a józan középút, az uniós országokkal való együttműködés, hiszen Magyarország jelene és jövője Európában van.
     Molnár Tibor felszólítja Vígh Lászlót, hogy fejezze be a félelemkeltő beszédet, és törekedjen a menekültválság emberséges megoldására!

Molnár Tibor,
regionális politikai igazgató
keszthelyi választókerületi elnök
az Együtt politikusa

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.