OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2016. augusztus 25., csütörtök 11:24

Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. augusztus 25., csütörtök (OS) -

        A nemzetiségek jogainak védelmét ellátó ombudsmanhelyettesként külön köszöntöm a legsikeresebb olimpikonjaink között az immár ötszörös olimpiai bajnok Kozák Danutát, aki anyai ágon lengyel gyökereit vállalva bizonyította, hogy a velünk élő nemzetiségek nem csak a magyar politikai közösség részei és államalkotó tényezők, hanem maradandó értékeket hoznak létre, hozzájárulva ezzel közös hazánk felemelkedéséhez.

     Bízom benne, hogy a 2016. szeptember 7. és 18. között rendezett paralimpiai játékokon induló magyar csapat sportolói is sikeresen szerepelnek majd, láthatóvá és átélhetővé téve a többségi társadalom minden tagja számára, hogy aki céljai megvalósításáért elhivatottan képes küzdeni, annak sem neme, sem származása, sem bármely fogyatékossága nem akadályozhatja meg álmai valóra váltását!

Szalayné Sándor Erzsébet

     Kiadó: Alapvető Jogok Biztosának Hivatala

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.