OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2016. augusztus 25., csütörtök 15:54

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2016. augusztus 25., csütörtök (OS) - Az a Jobbik beszél, amely szalonképtelen dolgokra szórja a közpénzt - Reagálás Dúró Dóra (Jobbik) nyilatkozatára

    Az a Jobbik beszél, amely saját vezetőinek családtagjait és szalonképtelen dolgokat pénzel közpénzekből.  A Jobbik a pénzért és a hatalomért tényleg mindenre képes, most már a baloldallal együtt az 1956-os emlékév elemeit is támadja.
A polgári kormányzás óta a költségvetési hiány minden évben 3% alá csökkent, másfél évtizede nem volt ilyen alacsony az államháztartási hiány, csökkenő pályán az államadósság, és ez a kormány és a minisztériumok felelős gazdálkodásának is köszönhető.  Mindemellett továbbra is támogatunk minden olyan kormányzati törekvést, amely a felesleges bürokratikus terhek és költségek csökkentését célozza.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.