2024. április 24. szerda

2016. augusztus 25., csütörtök 15:54

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2016. augusztus 25., csütörtök (OS) - Az a Jobbik beszél, amely szalonképtelen dolgokra szórja a közpénzt - Reagálás Dúró Dóra (Jobbik) nyilatkozatára

Az a Jobbik beszél, amely saját vezetőinek családtagjait és szalonképtelen dolgokat pénzel közpénzekből.  A Jobbik a pénzért és a hatalomért tényleg mindenre képes, most már a baloldallal együtt az 1956-os emlékév elemeit is támadja.
A polgári kormányzás óta a költségvetési hiány minden évben 3% alá csökkent, másfél évtizede nem volt ilyen alacsony az államháztartási hiány, csökkenő pályán az államadósság, és ez a kormány és a minisztériumok felelős gazdálkodásának is köszönhető.  Mindemellett továbbra is támogatunk minden olyan kormányzati törekvést, amely a felesleges bürokratikus terhek és költségek csökkentését célozza.

Kiadó: Fidesz-frakció