OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2016. szeptember 9., péntek 09:29

A Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 9., péntek (OS) - A Pallasz Athéné Egyetem új gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatóinak fele részesül a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány tanulmányi ösztöndíjában. Az alapítvány szemeszterenként 220 ezer forintos ösztöndíjat biztosít a kiemelkedő teljesítményt elért diákoknak.

    Hatvanhárom nappali, és huszonkét levelezős gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató kezdi meg tanulmányait a 2016-17-es tanévben a kecskeméti székhelyű Pallasz Athéné Egyetemen.  Az országban huszonhat helyen van már gazdálkodási és menedzsment képzés, ezzel a hallgatói létszámmal a  hetedik helyen áll az egyetem a nappali képzési létszámot tekintve.
A Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány kiemelt céljai közé tartozik az újonnan induló gazdálkodási és menedzsment szak beindításának szakmai és pénzügyi támogatása és a világszínvonalú gazdasági képzés megteremtése. A PADMA Alapítvány szemeszterenként 220 ezer forintos ösztöndíjat biztosít azoknak a hallgatóknak, akiknek felvételi pontszáma elérte a 350 pontot. Eredményei alapján ebben a félévben harminckét diák jogosult az ösztöndíjra, akiknek az átlag pontszáma meghaladja a 390 pontot.
A gazdálkodási és menedzsment szakon szemeszterenként 220 ezer forint a költségtérítés, ami sok család számára megterhelő lehet. Ennek érdekében dolgozta ki ösztöndíjrendszerét a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány, amelynek köszönhetően a hallgatók pályázaton nyerhették el a költségtérítés összegét.
A PADMA pályázatai nyilvánosak és elérhetőek a padmakecskemet.hu oldalon.

     Kiadó: Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.