OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2016. szeptember 20., kedd 14:53

A Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (AGRYA) közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 20., kedd (OS) - Így neveld az álmaidat! Fiataloknak szóló vállalkozásfejlesztési programot indít a Fiatal Gazdák Szövetsége, az AGRYA!

    Egy vállalkozás sikere a külső körülményeken túl döntően a vállalkozótól, a személytől függ, aki azt létrehozza, működteti. Így a vállalkozói tevékenységhez kapcsolódó alapkészségek, gondolkodásmód megléte kulcskérdés. Az "Így neveld az álmaidat" Programban az AGRYA partnereivel együtt egy szimulált vállalkozói környezetben lehetőséget kínál fiataloknak arra, hogy kipróbálják magukat vállalkozóként, hogy a kapcsolódó készségeik, tudásuk fejlődjön.
A vállalkozói környezetet az otthon végzett kertészeti termelés adja. A jelentkezők legalább 20 nm felületen kertészkedésbe fognak. Az itt végzett tevékenységen keresztül ismerkednek meg a vállalkozói, pénzügyi, kommunikációs, marketing alapismeretekkel. Fontos, hogy a program nem mezőgazdasági program. A kertészkedés szerepe, hogy a tanultak tárgyiasuljanak, az csak hordozó közege a tudásnak.
A program során a résztvevők 5 képzési alkalmon vesznek részt, amelyeket kertészeti alapismeretek átadó gyakorlati képzési alkalmak egészítenek ki. A résztvevők egyebekben önállóan oldanak meg feladatokat, fejlesztik a szimulált vállalkozásukat hasonlóan egy valódi vállalkozáshoz.
A program nemzetközi együttműködésben, négy , felvidéki és székelyföldi partner részvételével valósul meg.
A kapcsolódó pályázati felhívás elérhető az www.agrya.hu oldalon.
Jelentkezési határidő 2016. október 24.
További információk: 0613200429
     Kiadó: Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (AGRYA)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.