OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2016. szeptember 22., csütörtök 13:38

A Keskenyúton Délvidéki Tragédiánk 1944-45 Alapítvány közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 22., csütörtök (OS) - Nyilatkozat az október 2-i népszavazásról

    Alapítványunk,hazánk elhallgatott történelmével foglalkozó felelős civil szervezetként erkölcsi kötelességének tartja, hogy a magyar nemzet sorsát meghatározó ügyekben megnyilatkozzon, és a kérdésekre egyenes válaszokat adjon. Az elmúlt időszakban  hazánk kultúrájától idegen muszlim tömegek lepték el  a keresztény gyökereit elfelejtő Európa útvonalait. Gyermekek, asszonyok váltak a fékezhetetlen, kiéhezett tömeg áldozatává.  
A háborús övezetekből elüldözöttek és hontalanná váltak sorsa iránt érzett őszinte aggodalmunk mellett, ma már egyértelműen látjuk, hogy a mesterségesen gerjesztett népáradat eszmei és pénzügyi támogatóinak célja az európai szuverén nemzetállamok szétzúzása.
A nemzetünket ért sorstragédiáinkból megtanultuk, hogy alapvető nemzeti érdekeink sem érvényesülhetnek, ha nemzetközi intézmények hozzák meg a jövőnket alakító döntéseket.
A kötelező betelepítés téves eszméjét, az európai döntéshozók önsorsrontó politikáját meggyőző határozottsággal kell elutasítanunk.
A Keskenyúton Alapítvány szakértői testületi- és kuratóriumi tagjai nemzetünk jövője, gyermekeink, unokáink sorsa iránt érzett felelősségük tudatában nemzeti ügynek tekintik az október 2-i kvótanépszavazást.

Cseresnyésné Kiss Magdolna
kuratóriumi elnök

     Kiadó: Keskenyúton Délvidéki Tragédiánk 1944-45 Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.