OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2016. szeptember 25., vasárnap 11:28

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. szeptember 25., vasárnap (OS) - A Liberálisok levele Mr. Graeme Hutchinsonnak, az EBRD budapesti irodavezetőjének

    Tisztelt Mr. Graeme Hutchinson
Kérem, adjon számunkra felvilágosítást, az előzmények ismeretében kívánja-e az EBRD az említett hitelszerződést újrakötni, s amennyiben igen, milyen feltételekkel kívánja azt? Milyen garanciák nyújtását várja el bankuk arra vonatkozólag, hogy a következő húsz hónap után ne kelljen ismét azzal szembesülnünk, hogy újból rossz tervek alapján költöttek el 2 milliárd forintot?
Továbbá, mint emlékezetes, az eredeti kivitelezői szerződésben és a hitelszerződésben is szerepelt még a HÉV szerelvényeinek és állomásainak bevonása a budapesti elektronikus jegyrendszerbe, ám azóta a HÉV-ről lemondott Budapest vezetése, így az a tervek szerint átkerül az állam fennhatósága alá. Mennyiben befolyásolja ez a tény a projektre nyújtandó teljes hitelkeretet, valamint a hitelnyújtás feltételeit, illetve ilyen körülmények között Önök szerint lehetséges-e a HÉV-et bevonni a fővárosi elektronikus jegyrendszerbe ezen projekt keretein belül?

kelt: Budapest, 2016. szeptember 21.

Tisztelettel Szabadai Viktor
Liberálisok – Budapesti Választmány elnöke


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.