OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2016. szeptember 25., vasárnap 14:19

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. szeptember 25., vasárnap (OS) - EP-képviselői nyíltlevél-sorozat Magyarország polgáraihoz: saját magából csinált hülyét a Fidesz menekültügyben!

    Van úgy, hogy az események alakítják a Fidesz álláspontját, de nem ismeretlen a példa, hogy a Fidesz akaratához formálják az eseményeket. Mikor mi szolgálja Orbán érdekét. A kormány propaganda minisztériuma eddig sem ragaszkodott a tények és az igazság ismeretéhez, legutóbbi, harcias kioktatásukkal viszont saját magukat lőtték lábon.

A napokban levélben fordultam Orbán Viktorhoz, hogy megtudjam: a nemzetgazdasági miniszter kijelentései nyomán (miszerint a hiányszakmákban átmenetileg lehetővé kellene tenni a külföldről érkező munkaerő befogadását), vajon támogatja-e "migránsok" hosszabb-rövidebb távú munkavállalását, illetve letelepedését.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.