OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2016. szeptember 28., szerda 07:06

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 28., szerda (OS) - AQUILA Párt állásfoglalása a kényszerbetelepítéssel kapcsolatban

    Gondolkodásra hívjuk Önöket:
 Kevesen vagyunk az országban, és ha nagyobb létszámú vegyes népség kerülne be az országunkba, az megosztaná a társadalmat: vallásilag, erkölcsileg, etikailag és nemzetileg. Az egész keresztény kultúránk veszélybe kerülne és a nők egyenjogúsága és biztonsága is, ha jelentős számú embert befogadnánk. Ők nem integrálhatóak, ez már több befogadó országban bebizonyosodott, az agresszió időnként, egy-egy terrorcselekmény kapcsán láthatóan jelen van, így soha nem lehetne tudni, mi és hol készülne ellenünk.
Ez nem bujtogatás, csak józan gondolkodásra való felhívás.
Végezetül az nem keresztényi gondolkodás – hanem meggondolatlan, farizeusi lelkület – ha a magunk vallása, kultúrája ellen olyanokat tartunk a hátunkban, akik ellen kb. 500 évvel ezelőtt harcoltunk, élén az Egyházzal is. A tényeket tekintve azóta sem változott semmi.
A keresztényi szeretet felelősségteljes átgondolást és hosszú távú tervezést kíván: megoldási javaslatainkat a honlapunkon megtalálhatják.
  Ismét kérjük, racionálisan gondolkozzanak, és eszerint döntsenek életünkről.  

     Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.