2024. április 19. péntek

2016. szeptember 28., szerda 07:06

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 28., szerda (OS) - AQUILA Párt állásfoglalása a kényszerbetelepítéssel kapcsolatban

Gondolkodásra hívjuk Önöket:
 Kevesen vagyunk az országban, és ha nagyobb létszámú vegyes népség kerülne be az országunkba, az megosztaná a társadalmat: vallásilag, erkölcsileg, etikailag és nemzetileg. Az egész keresztény kultúránk veszélybe kerülne és a nők egyenjogúsága és biztonsága is, ha jelentős számú embert befogadnánk. Ők nem integrálhatóak, ez már több befogadó országban bebizonyosodott, az agresszió időnként, egy-egy terrorcselekmény kapcsán láthatóan jelen van, így soha nem lehetne tudni, mi és hol készülne ellenünk.
Ez nem bujtogatás, csak józan gondolkodásra való felhívás.
Végezetül az nem keresztényi gondolkodás – hanem meggondolatlan, farizeusi lelkület – ha a magunk vallása, kultúrája ellen olyanokat tartunk a hátunkban, akik ellen kb. 500 évvel ezelőtt harcoltunk, élén az Egyházzal is. A tényeket tekintve azóta sem változott semmi.
A keresztényi szeretet felelősségteljes átgondolást és hosszú távú tervezést kíván: megoldási javaslatainkat a honlapunkon megtalálhatják.
  Ismét kérjük, racionálisan gondolkozzanak, és eszerint döntsenek életünkről.

Kiadó: AQUILA Párt